Onlinekids

Фестивал "Щастливи деца" - трети дигитален фестивал посветен на детското интегративно здраве

Академия детско здраве


3 Юни I 10:00 ч.  неделя I 2023 Виж други дати

фестивал

За родители

родители

Препоръчителна възраст

два дни

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

100 лв.

Описание

Заповядайте на третото поредно издание на дигиталния фестивал „Щастливи деца“ на 3-ти и 4-ти юни 2023 г. от 10:00 ч. в платформата Zoom.

За трети пореден път в рамките на дигиталния фестивал „Щастливи деца“, организиран от фондация „За по-здрави деца“, настоящи и бъдещи родители ще имат възможност да се запознаят с различните подходи към детското здраве.

Над 30 лектора – лекари, специалисти и терапевти от областта на холистичната медицина, работилници, различни тематични панели и стаи за споделяне ще очакват родителите, за да им предоставят различна гледна точка за физическото, психичното и духовното здраве на децата.

Зачеване, бременност, раждане, ранно детско развитие и тийнейджърски проблеми ще бъдат интерпретирани през холистичния подход, който включва разнообразен набор от методи и подходи за всяка възраст.

Д-р Райна Жейнова – хомеопат, д-р Валери Шакола – иглотерапия и китайска медицина, Цветелина Тодорова – финансово планиране, Мирослава Георгиева – психолог и тета практик, Геновева Ненова – калиграф, Кристин Калоянова – рехабилитатор, Здравка Гъркова – арома терапевт, са само част от имената на лекторите, с които ще се срещнат родителите, за които осъзнатото и пълноценно отглеждане на децата е важен приоритет. Напомняме, че местата са ограничени, а всички включили се ще получат и неограничен във времето достъп до запис на цялото събитие.

Възползвайте се от специалната цена до началото на събитието: https://bit.ly/3M0enme
ВАЖИ до запълване на предвидените места!
#БОНУС 1: неограничен във времето запис на събитието
#БОНУС 2: достъп до Фестивала от всяка точка на света

Организатор: Академия за детско здраве

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Академия детско здраве

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.