Onlinekids

Лека бременност и здраво бебе

Списание "9 месеца"


28 Юни I 08:00 ч.  петък I 2024 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Очаквате бебе? Запомнете и запазете тази дата – 28 юни, 8:00 часа –  във Фейсбук.
Здраво бебе се ражда от психически и физически здрава майка. Какво е необходимо да направи всяка майка, за да проследи качествено бременността си?
Каква е превенцията на заболяванията вътреутробно? Все още не знаем отговорите на тези въпроси. Затова сме ви подготвили изключително интересна среща с д-р Иван Сигридов.
Той ще ни сподели повече за специфичните изследвания, насочени към най-натоварените по време на бременност системи и тези, които са с лесна склонност към декомпенсация, като имунната система, сърдечносъдовата, отделителната, кръвосъсирването, а по отношение на бебето – и нервната система.
Ще погледнем отблизо някои неразрешими казуси, няма да пропуснем да отговорим и на (част) от въпросите по темата, които ни изпращате всеки ден.

Срещата ще се проведе на живо с Facebook LIVE на страницата на Списание "9 месеца" - https://www.facebook.com/spisanie.9meseca

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Списание "9 месеца"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Всичко, което трябва да знаете за бременността, майчинството и отглеждането на вашето бебе!

виж повече