Onlinekids

Здраве за Нея - преди и по време на бременността

Списание "9 месеца"


4 Юли I 13:00 ч.  четвъртък I 2024 Виж други дати

еднократна среща

За родители

бременни

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Внимание, внимание, ЗДРАВЕТО е на фокус! За жената, бъдещата майка и бебето в утробата - къде се крие ключът към хармонията, щастливото сърце и здравото тяло преди, по време на и след бременността? Решението идва с нашия гост-лектор д-р Явор Владимиров, специалист по репродуктивна медицина.
 Бъдете с нас на 4 юли в 13:00 часа! На живо във Facebook и Youtube ще говорим за пътешествието, наречено 9 месеца. Нужна ли е подготовка и как да се грижи бъдещата майка за себе си и за развиващия се в нея плод - ще научим всичко от А до Я.
 И понеже знаем колко важен за здравето на майката и бебето е и приемът на витамини и минерали през бременността, се доверяваме на съвети от ПреМама Дуо  https://premamaduo.bg/informaci-za-produkta.nspx
 Ще се учим заедно - защото можем, искаме и знаем как! Гледайте ни, ще бъде интересно! 

Срещата ще се проведе на живо с Facebook LIVE на страницата на Списание "9 месеца" - https://www.facebook.com/spisanie.9meseca

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Списание "9 месеца"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Всичко, което трябва да знаете за бременността, майчинството и отглеждането на вашето бебе!

виж повече