Onlinekids

Безопасни грижи, безопасен дом за бебето

Училище за родители "МА-МА"


24 Юли I 11:00 ч.  сряда I 2024 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Бебето не може да се пази само!

Не може да се пази само, защото се ражда не когато трябва, а когато може да мине през таза на майка си. Тотално е лишено от двигателна самостоятелност, което го прави безсилно, когато се захлупи по коремче, когато е оставено само на повивалника или когато е сложено без колани в столчето за кола.

Човешкото бебе обаче бързо расте и се развива и когато дойде момента на движението, то хуква из малкия си свят за да го изследва. Колкото и да е малък света на детската стая, опасности могат да дебнат отвсякъде: копче на пода, контакти на стената и т.н.

В този уебинар ще назовем всички рискови ситуации, в които можете да изпаднете с бебето и ще подготвим дома ви за голямото приключение да се изследва света. 

Срещата ще се проведе с Facebook LIVE на страницата на Училище за родители "МА-МА" - https://www.facebook.com/PregnancySchool.MaMa

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Училище за родители "МА-МА"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.