Onlinekids

Бебеносене с Хриси

Училище за родители "МА-МА"


19 Юли I 11:00 ч.  петък I 2024 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Бебеносенето е най-естественото продължение на бременността, подпомагайки по-бързата адаптация на детето към околния свят.

Но, за начало, при избора на оптимална ергономична носилка, водеща е е възрастта на бебето.

Трябва да се избере такава носилка, която да е най-подходяща за съответния период. За всяка възрастова категория има различни опции.

Най-добре е да се избере носилка, която подходящо точно за този момент, отколкото носилка, която би могла да се използва по-дълго.

Тенденцията да се купува една единствена ергономична носилка с цел да се използва дълъг период от време е голяма, но трябва да се обърне внимание, че всеки продукт има плюсове и минуси, в зависимост от възрастта на детето.

Срещата ще се проведе с Facebook LIVE на страницата на Училище за родители "МА-МА" - https://www.facebook.com/PregnancySchool.MaMa

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Училище за родители "МА-МА"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.