Onlinekids

Бебето в корема - развитие и прегледи

1 наум


25 Май I 14:00 ч.  сряда I 2022 Виж други дати

еднократна среща

За родители

бременни

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Стъпка по стъпка ще разгледаме проследяването на бременността, ще отговорим на всички въпроси и ще обсъдим всички ограничения, дискомфорти и привилегии на 9-те месеца носене на новия живот в себе си. Ще поговорим за медицинската част: Правилно ли се развива бременността? Кои са важните прегледи и изследвания, които трябва да бъдат направени? Какви показатели се следят при бебето и майката? Колко често е оптимално да се правят профилактични прегледи? Какво представлява женската консултация? Кои прегледи са важни, има ли такива, които се взаимоизключват? Как да преценим какво наистина е важно и от какво можем да се лишим? Ще си поговорим и за хранене, и за добавки, и за начин на живот по време на бременността. Няма да подминем и психо-емоционалната част - защото настройката е важна, понякога дори по-важна от всичко останало.

Месец след месец гледаме, следим и трептим в очакване чудото да се случи - от една малка точка да се създаде истиснки цял човек. Пътуването вече е започнало, от тук насетне сте с 1 наум - детето. И това може да бъде прекрасно! Насладете му се.

Лектор: д-р Златомира Арабаджиева, акушер-гинеколог в САГБАЛ "Шейново"
Допълнителна тема: Съхранение на стволови клетки, лекция на Biohellenika
Вход: свободен

Видеото ще е на живо в каналите на 1 наум:
Страницата на 1 наум във Facebook
YouTube канала на 1 наум

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

1 наум

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.