Onlinekids

Какво виждат децата през очите на родителите си? | Гост: Александра Алгафари

Talks.


30 Сеп I 18:00 ч.  петък I 2022 Виж други дати

Уебинар

Умения за живота , За родители

за родители

Препоръчителна възраст

60 мин.

Продължителност на срещата

до 100 души

Големина на групата

16 лв.

Цена за 1 участник

Описание

Детският поглед, детското прозрение за Света крият много повече смисъл, отколкото дори можем да предположим. В ежедневието си родителите са изправени пред множество сюжети - с хубав и не толкова щастлив край и развръзка. Понякога има моменти и изблици на гняв, агресия, караници пред децата. И всичко това не остава скрито и покрито за очите и ушите на децата. В други дни, обаче, семейната хармония е обзела дома и цари спокойствие и уют. Тогава децата се чувстват сигурни и уравновесени, защитени и обгрижвани, обичани и възприемани такива, каквито са.

Какво най-често виждат децата през очите си не е ясно, но можем да поговорим какво те виждат през очите на своите родители - дали е щастие, или тъга, дали е умора или самота, дали е любов или гняв, дали е спокойствие или безпокойство, децата усещат и разбират всичко през своята чиста детска призма за Света.

Наш специален гост по темата ще бъде Александра Алгафари, психотерапевт.

Кога: 30 септември, петък, от 18 часа.

Събитието ще се проведе в затворен формат през платформата Zoom. Всеки, който закупи достъп ще получи на имейл адреса си детайли за срещата. След провеждане на уебинара в рамките на няколко дни се изпраща и запис от разговора със специалиста.

 • Цели

  Родителите ще научат какво всъщност е детство, как да общуваме с децата си, да ги разбираме по-добре, по-ефективно и да подхождаме с грижа, любов и внимание към и за тях.

 • Технически изисквания

  Срещата ще се проведе в платформата Zoom. Няма специфични технически изисквания, освен всеки, който закупи билет да се включи поне 5 мин. по-рано, преди самото начало на срещата.

 • Предварителна подготовка

  Не, не е нужна. Ако имате въпроси към гост-специалиста, може да ги отправите на място.

 • Коментари

  Коментирай

  Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

  * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

  Полетата със * са задължителни.

Talks.

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Нашата основна визия е да подобрим познанията на майката, таткото и семейството, да мотивираме родителите да споделят повече за своите истории, личния живот. В майчинството е трудно да сбъркаш нещо. Всички имаме за какво да говорим, с кого и пред кого. Нашата основна цел е да направим родителите щастливи и да им покажем, че да станеш родител е най-големият подарък, който може да получиш в живота.

виж повече