Onlinekids

Храна за размисъл: 1)Емоционалното хранене

1 наум


27 Сеп I 14:00 ч.  вторник I 2022 Виж други дати

еднократна среща

Умения за живота

всички

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Храна за размисъл е нова рубрика в платформата ни, в която ще говорим за храненето, здравето, добрите навици и как да подхождаме цялостно и осъзнато към тялото и храната си.
Как се храним, кога се храним, с какво се храним е ключово поведение, което се отразява на това как изглеждаме, как се чувстваме и колко сме здрави. Но ако беше толкова просто всяка една диета щеше да действа и хората нямаше да се борят с проблеми с теглото, храносмилането и здравето си. Затова говорим за тази тема през принципи. И психология. И най-вече през добри навици и идеи, с които да подобрим начина си на живот. През храненето. Защото то е много повече от просто ядене. Осъзнатото хранене е в основата на много неща в живота ни. Дали похапваме на крак или си хапваме пред телевизора, или ядем твърде бързо и каквото има, или напротив всяко нещо е ритуал, тези неща имат дори по-голямо значение от това какво ядем и колко ядем. Там е ключът към разрешаването на проблемите. И ние ще го търсим.
Епизод 1: Емоционалното хранене - ще поговорим за добрите практики, които могат да направят храненето по-осъзнато. А нас - по-здрави.
Специалист: Антония Бълдарамова, health coach
Науката за храненето и светът на холистичното здраве я завладяват през 2006г., докато още учи финанси, и се превръщат в нейно хоби и вдъхновение. През годините трупа знания и опит и се преквалифицира през 2015г., защото мечтае да помага на повече хора. Вярва, че “добрият живот и доброто хранене са превенция за всички болести”. Днес тя разглежда храненето като само фрагмент от цялата картина. Убедена е, че трайната промяна се случва постепенно, и помага на много жени в изграждането на работещи навици - за да избягат завинаги от омагьосания кръг на диетите. Антония обича да руши дълбоко вкоренени митове - за здравето, храненето и добрата форма.

Видеото ще се излъчва на живо в Страницата на 1 наум във Facebook

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

1 наум

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.