Onlinekids

Разкажи ми приказка. Първите книжки

Списание "Кенгуру"


6 Окт I 14:00 ч.  четвъртък I 2022 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Проучване, проведено във Великобритания, показва, че децата, на които им е четено от най-ранна възраст, влизат в училище с 30 000 думи пасивен речник, а при децата, на които не им е четено, пасивният речник е 3 000 думи. И тази разлика с времето не намалява, а се увеличава.
 "Има множество малки начини да разширите света на детето си. Любовта към книгите е най-добрият от тях."
Изцяло споделяме мнението на Джаки Кенеди Онасис и неслучайно поредното ни предаване "Първи стъпки" е посветено на първите книжки.
 Откога да започнем да четем на бебето?
 Как да четем?
 От какво да се водим при избора на първите книжки?
 В света на детските книжки ни потапя Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център "Пумпелина". Нина ще е гост на предаването "Първи стъпки" и ще очаква вас и вашите въпроси.
 Допълнителна тема: "Полезно хранене на малкото дете", представена от Мира Делчева.
Мира е магистър фармацевт, класически хомеопат и натуропат с над 17-годишен опит. Лектор е по теми, като здравословно хранене на децата, добро храносмилане, емоционално здраве и др. Консултант на няколко детски кухни. Автор в редица издания, както и на две онлайн книги. Създател на обучителни, видео курсове Хомеопатия за майки, Детско холистично здраве, Добро храносмилане и др.
Повече информация, полезни статии, онлайн книги и видео курсове за добро здраве, може да намерите на www.miradelcheva.com
 Предаването се излъчва с подкрепата на детски кухни Хер Бебе и Вълшебник и на фирма IVENTAS, вносител на Playgro и Tiny Love за България.

 Четвъртък, 6 октомври от 14:00

Срещата ще се проведе във:
Фейсбук страницата на списание "Кенгуру".
 YouTube каналът на списание "Кенгуру".

 

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Списание "Кенгуру"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.