Onlinekids

Бебешката безопасност

Списание "Кенгуру"


28 Ное I 14:00 ч.  понеделник I 2022 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Бебето е удивително същество. То е изключително любопитно, импулсивно, безстрашно. Обича да имитира възрастните и да изучава света, най-често с устата си. Въпреки че постоянно усвоява нови неща, като пълзене, изправяне, ходене, скачане, често стремежите му не отговарят на уменията му.
 Всички тези характерни особености на това удивително същество водят до необходимостта родителите да бъдем много внимателни и да не пропуснем да обезопасим периметъра.

 Темата на поредното издание на "Първи стъпки" е как да осигурим безопасен дом за мъниците. На помощ ни идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители "МА-МА". През нейните ръце са минали не само много бебета, но и множество родители са почерпили от извора на нейните знания.

 Допълнителна тема: "Полезно хранене на малкото дете", представена от Мира Делчева.

Мира е магистър фармацевт, класически хомеопат и натуропат с над 17-годишен опит. Ежедневно консултира деца и възрастни за по-добро качество на здраве, повече спокойствие и енергия.
Лектор е по теми, като здравословно хранене на децата, добро храносмилане, емоционално здраве и др. Консултант на няколко детски кухни. Автор в редица издания, както и на две онлайн книги – „Петте стълба на съвършеното здраве" и „Живот без глутен – мисията възможна", и наръчници за здравословно хранене на малките деца. Създател на обучителни, видео курсове Хомеопатия за майки, Детско холистично здраве, Добро храносмилане и др.
В практиката си комбинира различни холистични подходи, като профилактика и грижа за здравето с природни средства, класическа хомеопатия, здравословно хранене, натуропатия, методи за емоционално здраве и профилактика на стреса.

Повече информация, полезни статии, онлайн книги и видео курсове за добро здраве, може да намерите на www.miradelcheva.com.

 Предаването се излъчва с подкрепата на детски кухни Хер Бебе и Вълшебник и на фирма IVENTAS, вносител на Safety 1st за България.
 Ще има и подаръци!

 Понеделник, 28 ноември от 14:00

Срещата ще се проведе онлайн на живо на следните линкове:
Фейсбук страницата на списание "Кенгуру".
 YouTube каналът на списание "Кенгуру".

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Списание "Кенгуру"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.