Onlinekids

Можем ли да поправим първите седем?

Академия за родители


27 Ное I 11:00 ч.  неделя I 2022 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Дали знаем значението на първите години от израстването на нашите деца? Има ли смисъл да развиваме родителските си умения, след като детето излезе от „периода за възпитание“ и какво можем да направим, ако вече сме го изпуснали?

В целия океан от информация като родители често се загубваме в правилното и грешното, изпускаме момента, губим способността да направим това, което сме мислили за подходящо.

Как можем да повлияем на децата си, ако за тях вече не сме абсолютни авторитети? Когато срещаме нежелано от нас поведение или отношение, има ли какво да променим, за да повлияем в желаната посока? Къде започват и свършват родителските ни възможности за корекция?

Елица Диамандиева е докторант по педагогика, специалист по детско развитие и пълноценно общуване. Консултант по семейно възпитание, педагог и методик в неформални организации за детска грижа и родител, основател на “Градината на Детството“ и “Подкрепа за Будни Родители”. Над 10 г. активист в сферата на неформалното образование и възпитание, със задълбочен интерес в ранното детско развитие и израстването на здрава и хармонична личност, владеене на емпатичен подход и ненасилствена комуникация.

Събитието ще се проведе с Facebook LIVE в страницата на Академия за Родители - https://www.facebook.com/akademiaroditeli/

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Академия за родители

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Академия за родители обединява специалисти и НПО и предоставя достъпни онлайн обучения в подкрепа на бъдещи и настоящи родители.

виж повече