Onlinekids

Помощ! Детето ми не слуша! Техники за преодоляване на проблемни поведения

Академия за родители


27 Ное I 14:00 ч.  понеделник I 2022 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Всяко дете се тръшка, мрънка, отказва, противопоставя се. Кога обаче това е проблем и как да направим така, че тези поведения да намалеят в бъдеще? Приложно-поведенческият анализ разполага с техники, които ще Ви помогнат да анализирате нежеланите поведения, да откриете тяхната функция и да ги замените с по-приемливи и адаптивни умения.

Зорница Иванова е терапевт, който прилага науката Приложно-поведенчески анализ или само АВА терапевт.Завършила е бакалавърска степен „Специална педагогика: слухово-речева рехабилитация“ в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. През 2011 година завършва и магистърска програма „Детско-юношеска и училищна психология“ в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.
Продължава образованието си, като записва и завършва Аpplied Behavior Analysis към Association for Training in Neurodevelopment Monorodi, в Атина, Гърция.

През 2019 година успешно премина изпит и става първата българка, практикуваща тук със сертификат ВСВА ®.
Интересите й са в областта на ранната интервенция, вербалното поведение, справянето с проблемни поведения, работата в естествената среда на детето чрез включването на семейството, супервизирането и обучението на колеги, специалисти и родители в прилагането на АВА науката.

Поредицата се осъществява с подкрепата на Логопедия.БГ и Thinkle Stars. Ще излъчим наживо във фейсбук и специалистите ще отговорят на въпросите в рамките на два дни след излъчването.

Събитието ще се проведе с Facebook LIVE в страницата на Академия за Родители - https://www.facebook.com/akademiaroditeli/

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Академия за родители

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Академия за родители обединява специалисти и НПО и предоставя достъпни онлайн обучения в подкрепа на бъдещи и настоящи родители.

виж повече