Onlinekids

Емоционалното хранене при децата - съвети от психолог

Списание "9 месеца"


28 Мар I 13:00 ч.  вторник I 2023 Виж други дати

еднократна среща

За родители

родители

Препоръчителна възраст

-

Продължителност на срещата

-

Големина на групата

безплатно

Описание

Емоционалното хранене, независимо дали при възрастни хора или деца, е когато хората използват храната като начин да се справят с чувствата и емоциите си, вместо като средство за задоволяване на глада.

По темата за емоционалното хранене при децата, днес ще си поговорим с Деница Анастасова, която е клиничен психолог в сферата на зависимостите и здравословното хранене, в Болница „Вита“. Тя ще ни даде ценни съвети и насоки как да разпознаем и прекратим емоционалното хранене.

Наш гост също ще бъде Теодора Артинова, старша акушерка, която ще ни даде полезни съвети за храненето на новороденото с Tommee Tippee, от IVENTAS - официален вносител на премиум продукти за бебе и мама. 

Срещата ще се проведе с Facebook LIVE на страницата на  Списание "9 месеца" - https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/

  • Коментари

    Коментирай

    Тук може да оставите коментар след като сте взели участие в курса или срещата. Този коментар ще помогне на други потребители да решат дали да се запишат за тази среща или не. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

    * Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

    Полетата със * са задължителни.

Списание "9 месеца"

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Всичко, което трябва да знаете за бременността, майчинството и отглеждането на вашето бебе!

виж повече