Onlinekids

Академия за родители

Попитай

Попитай

Тук може да изпратите съобщение на организатора на срещата. Ще получите отговор на подадения от Вас електронен адрес (email). Ако искате да се свържете с Onlinekids.bg, моля използвайте формата за контакт.

* Запознат съм и приемам Общите условия и Политиката за защита на личните данни на пларформата Onlinekids.bg

Полетата със * са задължителни.

Академия за родители обединява специалисти и НПО и предоставя достъпни онлайн обучения в подкрепа на бъдещи и настоящи родители.

Всички бъдещи и настоящи родители сме изправени пред много трудности и предизвикателства в ролите си на майки и бащи. Често ни се иска да има готови рецепти и универсални наръчници за отглеждане на здрави и щастливи деца. Уви, такива няма!

Но ние, от Академия за родители вярваме, че добър родител е умение, което се постига със знания и опит. За това, нашата кауза е да предоставяме актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на нашите деца. Да сме подкрепа и да вдъхнем увереност у всеки, че може да се справи с едно от най-големите, но и най-мотивиращите задачи в живота.

Хиляди семейства посещават нашите събития в София, Варна, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.

Стотици хиляди гледат лекциите ни онлайн и стават част от нашата общност от ангажирани родители, които не спират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля. Присъедини се и ти! Бъдещето е в децата ни, а ние сме гаранция за тяхното здраво и щастливо бъдеще!

Още информация на: https://parentacademy.bg/

Календар